RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

Računovodstvo po vaši meri

Pri nas dobite računovodstvo v takšni obliki, kot vam najbolj ustreza.

Če ste siti gore papirjev, želite znižati stroške tako materiala kot administracije in želite dostop do svoje dokumentacije na vsakem koraku, potem bo za vas najbolj pravo brezpapirno računovodstvo in administracija. Gre za novost v slovenskem prostoru, ki olajša poslovanje kot še nikdar prej! Berite dalje in izvedite več.

Računovodstvo

Želite imeti še vedno svojo dokumentacijo, obenem pa koristiti tudi prednosti, ki jih nudi moderno e-računovodstvo? Ponujamo vam kombinacijo klasičnega računovodstva in uporabe skupnega računovodskega programa, v katerem lahko pregledujete svoje poslovanje, izdajate račune in potne naloge, vodite poštno knjigo ter storite še veliko več.

Če želite klasično računovodstvo, nam enostavno dostavite svojo dokumentacijo, mi pa jo bomo obdelali in izdelali vsa računovodska poročila, ki jih potrebujete tako zase kot za zadostitev zakonskim zahtevam države.

V vsakem primeru bomo dokumentacijo tudi skenirali in na voljo vam bo kjerkoli in kadarkoli z vpogledom preko spleta. Poleg prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov in drugih računovodskih listin, vam bo na voljo tudi vaša bilanca, mesečna bilanca, plače, dohodnina, izračuni obresti, bonitete, dokumenti iz e-davkov in vsi drugi izkazi.

Računovodstvo Vrednost d.o.o.

Vpišite se na e-novice