RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

Računovodstvo - cenik storitev

Vemo, kako težko je najti ali pa zamenjati računovodstvo. Pri novoustanovljenih podjetjih je že tako veliko neznanega in izbira pravega računovodje zna biti tudi stresna. V vsakem primeru je odločitev povezana s tako številnimi in občutljivimi dejavniki, med katerimi je tudi cenik zelo pomemben.

Računovodstvo cenik Obračun po dejansko opravljenem delu

V Sloveniji še vedno prevladuje pavšalni cenik za računovodske storitve, kar sicer pomeni enostavno predvidljiv strošek, vendar pa je obenem tudi v nasprotju z evropskimi smernicami, saj so pavšali sporni z davčnega vidika.

Poleg tega le z obračunavanjem storitev po dejansko opravljenem delu lahko zagotovimo, da aktivnosti in obsegu poslovanja vaše družbe prilagodimo tudi cenik računovodstva. Saj vendar ne želite plačevati preveč? Ker imamo dobro organiziran in razvit način dela, vemo, kako hitro delamo in vedno pripravimo realno ponudbo in zanjo garantiramo s svojo besedo. Tudi zaradi tega boste lahko strošek računovodstva dobro vnaprej predvideli.

Poleg učinkovitega dela je naša prednost tudi uporaba vseh sodobnih komunikacijskih poti in številnih modernih orodij informacijske tehnologije, s katero občutno zmanjšamo obseg dela in posledično zagotavljamo ugodnejši cenik računovodstva.

Za natančnejšo predstavo o vrednosti naših storitev pa lahko izpolnite obrazec in z veseljem bomo pripravili in vam poslali ponudbo.

Vas kljub temu zanimajo vsaj okvirne številke?
  • Manjše podjetje ali s.p. z majhnim obsegom poslovanja: cca. do 100 EUR mesečno
  • Srednje podjetje ali s.p., društvo, zavod: cca. do 150 -200 EUR mesečno
  • Večje podjetje, s.p., društvo, zavod: cca. 300 EUR mesečno
Vpišite se na e-novice