RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

Računovodski servis Vrednost d.o.o.

Zakaj Vrednost? Ker je točno to naša vizija – doprinašati dodatno vrednost v poslovanje naših partnerjev, doprinašati vrednost našemu znanju in našemu življenju.

Računovodski servis Vrednost d.o.o. združuje odlično mešanico mladega in ambicioznega kolektiva ter strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področjih, kot so knjigovodstvo, računovodstvo, poslovno in davčno svetovanje. Naša strast so številke in nenehen razvoj tako v strokovnem znanju kot v naprednih tehnologijah. Vaš računovodja je tako vaš partner, ki ažurno skrbi za širitev znanja, potrebnega za kakovostno knjigovodstvo in računovodstvo, poslovno ter davčno svetovanje.

Računovodski servis

Poznate tisti rek o sedmih letih skomin? Računovodski servis smo že sedem let. In naše izkušnje segajo še kakšni dodatni dve desetletji nazaj. Dovolj, da lahko z gotovostjo in dokazi trdimo, da smo na svojem področju zares močni. To dokazujejo tudi številne uspešne revizije in davčni pregledi pri naših strankah. Naše znanje je kakovostno, naša baza trdna in naša vizija visokoleteča.

Sodoben računovodski servis

Ponujamo vam sodobno računovodstvo, ki se nenehno razvija in ki izkoristi vse prednosti modernih tehnologij, ki so nam na voljo, da vam lahko zagotavljamo najboljšo storitev. Naše noge trdno korakajo z gotovim korakom, naše oči pa so usmerjene v prihodnost. Odločite se za računovodski servis Vrednost, saj svoje odločitve zagotovo ne boste nikoli obžalovali.

Vpišite se na e-novice