RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

Poročila po vašem okusu

Poročila po meri

Se tudi vam dogaja, da ne dobite potrebnih informacij o svojem poslovanju iz standardnih poročil, ki jih ureja zakonodaja? Vas zanima, kaj vse lahko vaš računovodja razbere iz vaše bilance? Potrebujete točna mesečna finančna poročila, ki vsebujejo točno tiste računovodske informacije, ki jih potrebujete?

Mi vam jih izdelamo! In prav nobenih ovir ne poznamo! Izkoristite naše znanje, naj vam pomaga pri sprejemanju boljših poslovnih odločitev. V praksi se velikokrat pokaže, da standardna poročila (bilanca stanja, izkaz uspeha, letno poročilo), ki jih zahteva zakonodaja, niso dovolj obsežna in natančna, da bi nudila uporabne informacije poslovodstvu. Zato na vašo željo pripravimo obliko poročila, ki služi vašim potrebam.

Gotovo želite vedeti, kako varno je vaše poslovanje in kakšni so vaši finančni kazalci. Mi vam pripravimo analizo poslovanja vašega podjetja, prav tako pa opravimo davčno svetovanje ob pregledu vaše dokumentacije.

Vpišite se na e-novice