RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

V novo leto v novi podobi!

20-dec-2010 Pozdravljeni!

Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo jo vneto pričakovali in pripravljali v zadnjih mesecih. Tu boste našli več o naših storitvah in načinu poslovanja, objavljali bomo zanimive prispevke, predvsem pa bomo tu pisali tudi o naši novi storitvi, ki jo razvijamo in dopolnjujemo, zato nas le kmalu spet obiščite. Zagotovo bomo imeli že kaj novega.

Do takrat pa vas vabimo, da se razgledate, pokukate po vseh vogalih in se počutite kot doma. Za vse informacije smo vam na voljo in veselimo se vašega kontakta.

Ekipa Vrednost d.o.o.
Vpišite se na e-novice