RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

E-poslovanje – elektronsko procesiranje in prenašanje podatkov

Z razvojem računalniških omrežij in spleta se je razširilo tudi elektronsko poslovanje. E-poslovanje temelji na elektronskem procesiranju in prenašanju podatkov. Ali preprosteje: e-poslovanje pomeni, da posle sklepamo v elektronski obliki.

Podjetja se za e-poslovanje odločajo, da bi izboljšala učinkovitost poslovanja in tako zadostila pričakovanjem svojih strank, pa tudi svojim ciljem. S prehodom na elektronsko poslovanje se skrajša čas določenih operacij, informacije o stanju podjetja pa so lažje dostopne in natančnejše. Podjetja prihranijo tudi zaradi uporabe računalnikov in interneta, saj se bistveno zmanjšajo poraba pisarniškega materiala in stroški poštnih storitev. Prav tako za poslovanje ni več potrebna fizična prisotnost, s tem pa se podjetja izognejo stroškom odpiranja poslovalnic ter najema ali nakupa poslovnih prostorov.

Poznamo elektronsko poslovanje med podjetji in posamezniki, med več podjetji (trgovanje) in e-poslovanje med posameznikom in državnimi ustanovami (sodelovanje na razpisih, napoved dohodnine).

E-poslovanje v podjetju Vrednost d.o.o.

Računovodski servis Vrednost d.o.o. vam zagotavlja učinkovite e-storitve na področjih knjigovodstva, računovodstva ter poslovnega in davčnega svetovanja. Z nami boste lahko zgolj s pomočjo računalnika in spletne povezave poslovali brezskrbno, kjerkoli in kadarkoli. Ponujamo vam sodobno računovodstvo, ki se nenehno razvija in ki izkoristi vse prednosti modernih tehnologij. Naše znanje je vrhunsko, stalno pa ga izpopolnjujemo z novostmi s področja e-storitev.

Za nadgradnjo računovodstva vam ponujamo storitev, ki bo prav prišla predvsem manjšim podjetjem – e-pisarna. E-pisarna vam bo dodatno olajšala elektronsko poslovanje.

E- pisarna – prava rešitev za vaše e-poslovanje

E-pisarna je storitev, ki je v osnovi namenjena manjšim podjetjem, vendar je zaradi svoje prilagodljivosti lahko v pomoč tudi večjim družbam. E-pisarna je odlična rešitev v primerih, ko potrebujete administrativno pomoč, a ne za poln delovni čas, ali kadar želite več časa posvetiti poslu in manj postranskim, a nujnim opravilom. E-pisarna vam bo v izdatno pomoč tudi pri optimizaciji stroškov. E-pisarna se odlično povezuje z našimi ostalimi storitvami, kakršni sta na primer e-računovodstvo in e-račun. E-poslovanje lahko tako vedno prilagajate svojim željam.

Naj vam e-pisarna omogoči lažje, predvsem pa še bolj učinkovito elektronsko poslovanje. E-poslovanje prepustite računovodskemu servisu Vrednost d.o.o., v katerem smo z eno nogo v sedanjosti, z drugo pa že v prihodnosti.

Vpišite se na e-novice