RAČUNOVODSTVO

Nudimo vam računovodstvo po meri: klasično računovodstvo, e-računovodstvo, brezpapirno računovodstvo ali kombinacijo vsega – nabor je širok, izbira pa vaša.

E-POSLOVANJE

Poslujte na moderen način. Vse informacije so vam dostopne kadarkoli in kjerkoli - lahko tudi preko pametnega telefona ali tablice. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava.

E-PISARNA

Potni nalogi, izstavljanje predračunov in računov, naročilnice, elektronski arhiv vaših dokumentov ter vse ostalo, kar potrebujete za poslovanje, imate vedno s seboj.

ZADNJE NOVICE

V novo leto v novi podobi!06-Dec-2011

Pozdravljeni! Veseli nas, da vam končno lahko pokažemo našo novo spletno stran, ki smo ..

Spremembe Zakona in Pravilnika o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost03-Jan-2011

S 1.1.2011 so stopile v veljavo spremembe Zakona o DDV in Pravilnika o izvajanju zakona o DDV, ki j..

Bilanca stanja

Bilance stanja

Bilanca stanja in izkaz uspeha sta dokumenta, ki prikazujeta osnovne podatke o poslovanju podjetja. Bilanca stanja je prikaz sredstev in obveznosti do njihovih virov, ki jih ima podjetje v določeni točki v času, izkaz uspeha pa prikazuje prihodke in odhodke ter razliko med njimi – dobiček ali izgubo – v določenem časovnem obdobju.

Zveni dokaj enostavno in ko enkrat znate prebrati podatke, tudi je. Vprašajte nas in z veseljem vam bomo povedali, česa se lahko še dodatno naučite o svojem poslovanju. Verjemite, koristilo vam bo, hitreje in bolje boste znali sprejemati svoje poslovne odločitve in analizirati preteklo poslovanje.

Bilanca stanja in izkaz uspeha - Vrednost d.o.o.

Računovodstvo Vrednost d.o.o. vam pripravi mesečne izpise bilance stanja in izkaza uspeha in vam po želji oblikuje dodatna, čisto specifična in po vaših željah krojena periodična poročila, ki vam pomagajo učinkoviteje spremljati poslovanje. Izpolnite obrazec za ponudbo in se prepričajte sami.

Vpišite se na e-novice